søndag den 27. september 2009

Og vinderen er........

(trommehvirvel, naturligvis!)......... SMILERYNKER!
 

Stort tillykke herfra :-) Husk at sende mig en mail med dine adresseoplysninger, og så sørger jeg for at dit fuglehus kommer hjem til dig hurtigst muligt.

Til jer andre kan jeg fortælle at dette var den første giveaway, men absolut ikke den sidste - der kommer en mere i nærmeste fremtid (jeg er nemlig nærmest mindst ligeså spændt som jer på, hvem vinderen bliver!) ;-) - det er ER da hyggeligt med giveaways!

God søndag til jer alle, og tak fordi I kiggede forbi min blog og deltog i min giveaway :-)

fredag den 25. september 2009

Sengetøj til ønskebarnet

vupti vapti - så fik jeg lavet pudebetrækket.... :-)
  
Egentlig så skulle jeg kun strikke, da jeg har 6 huer, der skal være færdige til mandag (men det der med kun at lave en ting og vente med noget nyt til det jeg har gang i er færdigt, ja det har jeg så åbenbart stadig ikke lært!):-0

Nå, men jeg må hellere igang med huerne igen (!)

Minder - som for altid er i hjertet


Hunden er menneskets bedste ven - dertil kan jeg kun sige at det er så sandt, så sandt.

Jeg er vokset op med hunde som barn, og da jeg flyttede hjemmefra havde vi en blanding af en mellem puddel/ruhåret gravhund. En helt fantastisk blanding!

Han blev "døbt"  Ustinoff, men som I ved har kært barn mange navne. Med tiden med det Ussi, siden Gucci. I daglig tale blev det også til Lille barn eller Gussemand.
Som tiden gik blev han ældre, og folk troede ofte at han var meget gammel, nok fordi han var så rolig. Derfor fik han endnu et navn, Gamle. Han lystrede på alle navnene.

Men af alle navnene har jeg endnu ikke nævnt det han blev omtalt som når jeg snakkede om ham; Lillebror. Han var den lillebror jeg altid havde ønsket mig. Den allerbedste lillebror i verden!

Jeg savner min Lillebror, den allerbedste Gussemand nogensinde. Jeg har gemt ham allerlængst og dybest inde i mit hjerte, og der vil jeg have ham for altid.

Kald mig bare tosset, men jeg elskede den hund og det er jeg stolt af at jeg tør sige højt! -i denne verden kan man indimellem føle at man helst skal være som mængden- men ikke mig, jeg står ved den jeg er.

Idag tager jeg til Fanø, skal på besøg hos min Mama. Tager tøsetøserne med, og så skal vi over på øen som min lillebror elskede så højt.

torsdag den 24. september 2009

Lidt mere til ønskebarnet

Idag fik jeg lavet endnu en "tilbehørs-ting-til-det-barn-jeg-ikke-har" - og jeg blev da ret tilfreds med resultatet ;-)
Som I kan se regner min underbevidsthed med at mit første barn bliver en dreng! (det må tiden vise)
Der mangler lige et pudebetræk i samme stil, men det må blive imorgen.... for om lidt kommer der jo "Lærkevej" på tv2, og man er da nødsaget til at lure om den serie kunne være den næste "tid-til-at-hækle-videre-på-mine-firkanter-foran-flimmeren" :-)

Mit kamera snyder lidt - eller også er det vinklen jeg har taget billedet fra - der er nemlig firkantet ;-)

"Yes!" siger jeg bare - så fik jeg brugt lidt af mit stof igen idag! Det kan være jeg snart får plads i mit stofskab igen, så alt mit stof kan ligge pænt og overskueligt (aj, det sker så nok bare aldrig herhjemme hos mig!)

onsdag den 23. september 2009

GuitarHero - You Rock!


Næææææææææææææ, det tror jeg så næppe at jeg gør! Men det gør Marco til gengæld :-) Ikke nok med at han forstår at flytte fingrene på strengeinstrumentet, det gør han "dævl'me" også når det kommer til plasticudgaven på Wii'en - øøøøøøøøøøøøv siger jeg bare! (altså for mig, for ovenpå en travl dag - med hovedpine, igen igen- så kunne jeg ærligt talt da godt lige bruge en lille sejr) Men det må blive en anden gang, og faktisk så under jeg ham da også at vinde over mig - ihvertfald lige idag - nu er jeg så træt at sengen snart hopper på ryggen af mig - gaaaaaaaaaaaaaab :-o

mandag den 21. september 2009

Giveaway - til glæde for dem med vinger!

Så er tiden kommet for en giveaway her på min blog - jeg har gået og tænkt på hvad gevinsten til den heldige kunne være, og har fundet dette skønne fuglehus frem fra godterne:-)
Det er naturligvis lavet af selveste Frk. TingelTangel  med masser af kærlighed!


Hvis du vil være med i lodtrækningen som finder sted søndag d. 27. september, så skynd dig at smide en kommentar på dette indlæg og du får 1 lod.....
Skulle du have lyst til at øge chancerne for at det bliver netop DIG, der vinder så kan du melde dig som fast læser af min blog (husk blot lige at nævne at du gør dette i din kommentar) og så har du hele 2 lodder! Derudover har du mulighed for et ekstra lod, hvis du samtidig vælger at linke til min blog på din egen blog og -vupti vapti- hele 3 lodder til dig ;-)

søndag den 20. september 2009

Dizzy Mizz Lizzy i Århus

Sådan! Marco fik sikret ham selv og pokerslænget til Dizzy Mizz Lizzy Reunion i Århus til april :-)
Billetterne var udsolgt på 15 sekunder i København, og 15 minutter i Århus (ifølge BT), så pokergutterne må være ham meget taknemmelige for at være i stand til at stå tidligt op på en højhellig søndag - efter en lørdag med gæster;-)


Jeg ved at Marco glæder sig - og jeg glæder mig på hans vegne over at de fik billetterne! ;-)

Juhuuuuuuuuuu! Så lykkedes det!

langt om længe fandt jeg frem til siden hvor man kan costumize sin blog :-) -ja smil bare - det gøre jeg også! Tænk at det virkede SÅ svært til at starte med, nu hvor det bare lige var at trykke på et par taster på computeren og vupti vapti, så var Frk. TingelTangels blog fit for fight!

Jubiiiii! :-D

fredag den 18. september 2009

På visit hos Hr. Hangaard

Idag har Marco og jeg taget den lidt lange tur til Svendborg for anden gang. Jeg skulle være på sygehuset kl. 12.00, så vi kørte hjemmefra lidt over 10.00. Jeg havde håbet på at ALT var kommet iorden, men desværre var der ikke så meget nyt - endnu! Ja - jeg er positiv - det SKAL jeg være:-)
Jeg skal scannes igen til december, heldigvis på Vejle Sygehus, og der skal jeg også til tjek hos Hr. Hangaard endnu en gang - han er nu en rar mand, der ved hvad han taler om! Det er simpelthen fantastisk at jeg har fået ham som læge:-)


På vej hjem huskede jeg at få taget et billede af "numsebroen", det er da lidt sjovt at man har valgt at lave den sådan :-D

Giveaway på erleperle.typepad.com

Skynd dig forbi Erleperle og vær' med i hendes giveaway - den FINESTE nålepude! Jeg håber jeg vinder, for mine nåle kunne bestemt godt trænge til nye "græsgange" og denne nålepude er simpelthen SÅ skøn;-)

tirsdag den 15. september 2009

Hæklet hagesmæk

Min FØRSTE hæklede hagesmæk! Iiiih, hvor er det en fantastisk følelse at have hæklet en hagesmæk helt uden hjælp.... ja, der er måske lidt skønhedsfejl rundt i kanten - men er det ikke også okay for en "hagesmække-nybegynder"???

Janteloven kan hoppe, råbe og skrige - Jeg synes jeg er sluppet ret godt fra min hagesmæk :-D
mandag den 14. september 2009

Mmmmmm MANDAG!Kender du det, nogle mandage kan rent faktisk være intet mindre end fantastiske..... Mandagen idag har været ALT hvad der skal til for at kunne kalde den fantastisk!
Jeg mødte til (næsten) vanlig tid kl. 7.30 med dejligt morgenhumør, mens solens stråler tittede frem mellem skyerne. Radioen blev selvfølgelig tændt som noget af det første, og hvor er det dog skønt når man starter arbejdsdagen med at skråle løs til sangen som bliver spillet i netop dét øjeblik :-)

Da der var gået et par timer kom min chef forbi med rundstykker og en kanelsnegl..... Mums! (Hov, var der ikke noget med at jeg skulle have startet med at motionere lidt igen?!)
Inden hun smuttede igen nåede hun lige at sige, at hun havde købt en lille frokostpakke og en cola som hun havde stillet i køleskabet..... Mums! (Endnu en grund til at komme igang med lidt motion igen!)
Det er simpelthen et fantastisk job jeg har! Jeg er da lidt af en heldig kartoffel at have den chef jeg har!

Da jeg havde fri samme (næsten) vanlige tid sprang jeg over til bussen, for at komme hjem til Munthe, Merle OG Fætter Elvis. Ja, i øjeblikket er der 3 firbenede herhjemme - vi passer nemlig min mors hund. Det giver grobund for liv og glade dage!  Men se lige på mine billeder, hunde-hundene NYDER hinanden :-)

Livet er FANTASTISK!  - min MANDAG har været FANTASTISK!

søndag den 13. september 2009

Solskinssøndag, der fik længslen frem.....


...længsel efter forår og sommer!
Uha, hvor er det dog en dejlig tid:-)
Solens stråler på mine æblekinder, det er ren   humørvitamin for en sommerpige som mig!

Men men men, efteråret er så småt på vej over os. Det kunne tydeligt mærkes idag, ihvertfald ude i min have. For selvom dagen idag blev en fantastisk solskinssøndag, så sørgede vinden for at jeg blev fastholdt i nuet. Blæsten gik gennem marv og ben, så jeg fik kun lige ordnet et par krukker og så skyndte jeg mig ellers ind igen!

lørdag den 12. september 2009

Costumize din blog

Jaaaaaaaaaa, det vil jeg gerne:-)

Argh! - nu har jeg siddet her og rodet rundt på blogspot, internettet og pimpmyprofile.com siden vi kom hjem fra fødselsdag - og alligevel er det endnu ikke lykkedes mig at få et af mine egne fotos ind som baggrundsbillede på min blog!
Øøøøøøøøøøøøøøøv - og mig, der lige troede at jeg var ved at have styr på det med bloguniverset:-s

Pimpmyprofile. com har jeg før brugt til min myspace side og der må jeg da indrømme at det fungerede som jeg gerne ville have det til!
Der er en blogeditor at finde derinde, men så snart jeg skal copy-paste koden til min blog skriver den noget med at det ikke kunne parses....
Parses, tænker jeg så... Hvad dælen er nu det?

Der skulle vel ikke tilfældigvis være en venlig sjæl, der kan fortælle mig hvordan jeg costumizer min blog med egne billeder???

Jeg vil så småt tænke på at finde vej under dynen, glæde mig over at der er endnu en fridag imorgen til at hitte rundt her bloggen :-)

smilerynker.blogspot.com

Fantastiske farver og den lækreste retrostil!

Konkurrence, hvor vinderen udtrækkes på søndag d. 13. september - skynd dig forbi og væ'r med :-)

fredag den 11. september 2009

Gad vide om det virker?


så langt så godt - er det ikke hvad man plejer at sige?

Her sidder jeg så nu og må ærligt indrømme at jeg ikke føler mig klogere på dette forunderlige univers som jeg så gerne vil være en del af.....

Måske imorgen? Jeg krydser både hænder og fødder, eller nå nej, kun fødder! -for jeg skal lige nå at hækle et par firkanter mere til mit tæppe inden min trætte krop kryber under dynen...

Blog-arkiv

Tidligere indlæg - de mest læste