fredag den 30. oktober 2009

Men drengene! DE er vigtige at huske

Sådan skrev Mette i et indlæg igår, og vupti så var jeg tilbage til ønskebarnet:-)
Jeg må give Mette ret, det er for lidt der er til drengene
- så jeg lavede da lige en af Gynthers Hjelme i drengefarver vel at mærke ;-)

Skøn pude
endnu en af dem vi æææælsker! Der er giveaway hos Westmose, så hvis du skal have en chance for at vinde en skøn pude skal du skynde dig forbi:-)
Meeeen, kryds nu lige fingre for at det bliver mig der vinder! ;-)

torsdag den 29. oktober 2009

Kitschet julepynt

Idag har jeg fået lavet lidt mere julepynt - min nye symaskine skal jo køres til og lære mig at kende (eller måske nærmere omvendt!), og den eneste måde det kan lade sig gøre på er at jeg kommer i sving ;-)

  Denne gange blev det kitschet julepynt i form af julefugle på snor. Øjnene blev til af små mosaikperler, og selve strengen er betrukket med skønne træperler og en lille klokke i enden. 
Som I kan se på billedet er den lavet med "en løkke" til ophæng og det kan være som her, på et dørhåndtag eller som på næste billede på en tallerkenrække. Ja, det kunne også være på en skabslåge eller i vinduet - kald mig bare tosset, jeg er pjattet med de dersens strenge:-)


Her kan I se hvordan julefuglestrengen tager sig ud på tallerkenrækken.

Jeg nåede sørme også lige at lave en babushkastreng, og den synes jeg skis'me blev fin:-)
Se bare her:
 
 
onsdag den 28. oktober 2009

Julepynt

Herhjemme har julen for længst overhalet indenom, først i forbindelse med mit daværende (og elskede) job og nu også med min egen TingelTangel produktion :-)
I øjeblikket er jeg igang med nogle juleornamenter dekoreret med diverse bånd på den ene side og en yo yo på den anden.
 De mangler dog fyld, men derfor skal I skis'me da ikke snydes for et billede!

Prisen bliver 40 kr. pr. stk og 3 for 110 kr.
(Lidt rabat skal der jo være!)

Hvis du skulle have lyst til at købe lidt TingelTangel Julepynt er det bare at sende mig en mail på frktingeltangel@gmail.com


En hilsen til svigerfar

Igår hoppede tøserne og jeg på bussen til Vejle for at mødes med Marco - min morfar havde fødselsdag igår, og jeg ville derfor gerne en tur forbi kirkegården. Jeg havde lavet et hjerte af blomster fra haven, og havde taget lys med.
Synes det er på sin plads at mindes den morfar jeg savner, sør'me da specielt på hans fødselsdag;-)

Bagefter tog vi forbi svigerfamilien som bor i Bredballe. Mænner'ne ville se Operations X med Spiegelhauer, og det vil jeg ellers normalvis også gerne.... bare ikke lige igår, for jeg havde på fornemmelsen at det ville være alt for barsk for mig! Derfor jeg gik med svigermor ind på "hendes værelse" og der så vi en film, mens vi knævrede løs som kun kvinder kan det :-)

Da mænner'ne var færdige med at se flimmer/SNORKE HØJLYDT gik svigerfar ind til computeren, han skulle lige ordne et par ting og jeg kom i tanke om at jeg jo havde fortalt om den hersens herlige bog af Elsebeth Gynther som jeg netop havde syet et par hjelme fra. Dem skulle han da lige se på bloggen! :-)
Da han havde set dem smed han en kommentar med et smil på læben, som er medvirkende til dette indlæg; "Jeg synes da ikke det er meget du skriver om os!" Bare vent svigerfar sagde jeg, tjek du min blog igen imorgen så skal du bare se løjer!

Og her er de så, de søde svigerforældre!
Billedet er fra Antons barnedåb i 2008, for svigerfar hader at blive fotograferet...
Så John når du læser dette; jeg skriver gerne om jer i ny og næ - meeeeen så skal der billeder på bordet :-) :-) :-)

tirsdag den 27. oktober 2009

Hyggekrog

Lady Di aka Dianna har givet mig en udfordring, faktisk er det ved at være et par dage siden havde bare helt overset den - Beklager! Nå, men her kommer indlægget der omhandler udfordringen "hyggekrog" :-)
Det går i al sin enkelhed ud på at jeg skal fremvise min hyggekrog, meget simpelt ;-)

Nu er det bare sådan at herhjemme findes der ikke kun én hyggekrog, der findes faktisk flere. Både ude og inde. Ja, jeg er lidt af et hyggemenneske - der findes vel heller ikke noget mere skønt end at kunne sætte sig ned og få styr på tankemylderet når en stresset hverdag trænger sig på;-)


Her er nogle af hyggekrogene, der er at finde herhjemme hos os:-)
Øverst til venstre er det en loppebænk, som jeg fandt til 20 kr i en genbrug - lige lidt hvid maling og vupti vapti, så passede den til resten af havemøblerne og gav mulighed for at sidde i læ (selv på en blæsevejrsdag) og nyde den sene aftensol.
Øverst til højre ses Munthe på en af tøsernes mange hyggepladser; en skråstol med et tæppe i - det er sagen at ligge der og få en lur:-)
Nederst til venstre ses Merle i min hjemmefiksede hundeprinsesseseng ( med guldknopper og guldkant selvfølgelig!) Jeg lavede narurligvis hele to hundeprinsessesenge, for der skal selvfølgelig være en til hver af mors tøsetøser:-)
På det midterste billede ses hyggekrogen med gyngestolen, som står i stuen.
Gyngestolen er endnu et loppefund, 75 kr i genbrug! Jeg måtte transportere den hjem på cykelstyret, men jeg har nu haft den i 4 år og kan dermed sige at det var hele bakseriet værd;-)  - den er siden blevet malet et par gange og jeg elsker den!
Det sidste billede nederst til venstre er endnu en hyggekrog i haven. Bænken fandt jeg på gaden i Vejle, den skulle bort til storskrald og genbrugsfanatiker som jeg jo er så fik jeg hurtigt arrangeret afhentning da Marco havde fri fra arbejde. Tænk at nogle ville smide den skønne bænk ud? -helt uden maling og med al sin patina står den nu og har skabt endnu en hyggekrog i vores dejlige have:-)

Tak for udfordringen Dianna :-)

Jeg videregiver nu udfordringen til smilerynker, Lullaby og Fruens Syslerier - håber I vil være med til at fremvise jeres hyggekrog heri Blogland!

søndag den 25. oktober 2009

ORANGE?!

Jep, Tine valgte at give mig en udfordring ;
Find mindst 7 orange ting i dit hjem! -Hmmmm, hvad har jeg lige der er orange? Altså udover retrostoffer og clementiner;-)
Udfordringen blev vel modtaget, det er da sjovt at gå på jagt rundt i hjemmet og se alt med ORANGE øjne:-DDet første jeg faldt over var selvfølgelig den nysyede "Gynther Hjelm" - Retrostoffet, der er brugt som midterstykke har orange pletter hist og pist...
aner ikke om det tæller med, men lidt må det da tælle for;-)Det næste jeg faldt over er denne skønne filtstreng med håndfiltede hjerter og kugler  (deriblandt en orange!) og håndsyede elefanter - købte den fornyligt i Panduro Hobby, men har endnu ikke fået syet perler og dimsedutter på. Den er jo egentlig skøn som den er, meeeen synes nu alligvel at der mangler noget!


Denne hårbøjle lavede jeg for lææænge siden(mindst 120 år!), den er betrukket med art noveau stof fra Panduro Hobby og pyntet med yo yo'er og orange knapper. Den er forøvrigt til salg og kan erhverves for 140 kr incl. porto

Dette maleri fik Marco og jeg af Johnny Madsen i indflyttergave. Det hænger over vores spisebord i stuen og spreder en god og glad stemning - jeg bliver glad i låget af de fine farver!
Der iblandt orange :-)


Disse kludedukker syede jeg omkring 30 af i forbindelse med mit arbejde (nu tidligere, øv bøv!) og da jeg havde klaret dem til jobbet, var jeg simpelthen nødt til at sy et par stykker til mig selv.... og her kan der vel næppe være tvivl om at begge kludedukker (Tipper og Topper, som Marco har valgt at kalde dem) har en orange arm;-)


Det næste jeg faldt over var dette babysengetøj som jeg lavede for en måneds tid siden. Det er syet af retrostoffer, og som I kan se går den orange farve igen på næsten alle "lapper" :-)
Øv, hvor jeg ville ønske jeg havde en Frida som Lis til at vise det frem;-) -men det har jeg jo altså ikke så I må bruge fantasien til at få sådan et billede frem på nethinden ;-)
Denne krukke er et loppefund, fandt den til en flad ti'er en dag jeg var på vej til Esbjerg. Den står på tallerkenrækken i køkkenet herhjemme hos mig.
Er den ikke bare skøn? -jeg er helt pjattet med de gul/orange/brune retroblomster, håber at jeg en dag falder over en kande med de samme blomster på!
Til sidst et billede af de føromtalte orange clementiner! Jeg ELSKER clementiner, duften er skøn og vækker minder om den fantastiske tid vi er ved at gå i møde.... Julen :-)
Det var så lidt ORANGE fra mit hjem, jeg takker Tine for den sjove udfordring og vil se frem til flere af slagsen ;-)

Jeg vil nu give udfordringen videre til  Mette b, Dianna og Lis :-)
I skal finde 7 loppefund i jeres hjem, det er helt op til Jer hvilken farve I vælger!
Håber I vil være med i legen :-)


torsdag den 22. oktober 2009

Gynthers Hjelme - første dag hjemme

Jeg har idag haft min første dag hjemme efter jeg igår måtte sige farvel til mit skønne job.... men derfor skal man sør'me da ikke ligge på den lade side! ;-)

Jeg har både fået sorteret i lidt af alt mit kreakram (bånd, metervarer, tråd, knapper o.s.v.), hæklet og dælendyt'me ja, så fik jeg også syet to hjelme.

Hjelmene har jeg længe haft oppe i hovedet, men synes ikke rigtigt at der var tid til at komme igang med dem. Men tid har jeg jo masser af nu! :-D

Jeg er selv tilfreds med resultatet - nu mangler jeg bare en lille størrelse, der kan afprøve om den sidder som den skal;-)

(Bemærk lige at hjelmene IKKE er drengemodeller, det plejer det jo ellers altid at være.... Men jeg var på besøg hos svigerforældrene for noget tid siden og der prøvede jeg noget sjovt; Svigermor tog en guldring og et stykke sytråd og så holdte hun den heeeelt stille over mit håndled. Pludselig bevægede den sig (HELT AF SIG SELV) og resultatet blev at Marco og jeg står til at skal have følgende; En dreng, en pige og en dreng. Kan desværre ikke huske om det var en dreng når ringen svingede frem og tilbage, eller om det var når den svingede i cirkler.... Men faktum er at den viste nøjagtig det samme ved Marco og jeg! -og det er da heldigt nok, ikke? ;-) )

fredag den 16. oktober 2009

Sidste arbejdsdag med "chefen"

Idag var min sidste med "chefen".... det er nu altså vemodigt at skulle sige farvel til et job, der har givet mig så meget på mange forskellige måder.
Først og fremmest har det videreudviklet min kreativitet, men jeg er så sandelig også blevet klogere på mig selv som menneske. Jeg ved nu at jeg skal have kreativiteten i mit liv - jeg ved at jeg simpelthen ikke kan fungere uden! - godt nok hersker der indimellem kaos fordi idéerne popper frem i stimer ind imellem, og derefter frustration over at der er ALT for få timer i døgnet. Men jeg elsker kaos, kan ikke få styr på mit kreative kaos (indeni hovedet) hvis ikke jeg kan få lov at lave kaos mens jeg arbejder. Men kaossnakken må jeg fortælle om en anden dag - dette indlæg skal jo omhandle min "Sidste arbejdsdag med "chefen" :-)

Dagen startede som den plejer - vækkeuret ringede halv seks, og selvom jeg altid ender med at snooze en halv til en hel time inden jeg står op så var det idag ekstra svært at hoppe ud af den varme dyne. Her skal det da lige nævnes at jeg har skrantet en hel del de sidste mange dage! -først med MEGAHOVEDPINE, derefter feber, snotnæse og ondt i halsen "Ynk, ynk" ;-)
Nå, men til sidst fik jeg benene på nakken og kom ud af fjerene - og vupti vapti, førend jeg selv nåede at opfatte det stod jeg i overtøjet (Det er helt fantastisk når det sker - tænk hvis man i søvne kunne smutte i bad, tørre sig, hoppe i tøjet, male sig absolut kun meget lidt, for jeg kan bestemt ikke det der med krigsmaling!, tørre hår og få overtøjet på?!) -Det må jeg øve mig på, for så ville det jo pludelig føles som om der var kommet flere timer i døgnet :-D
Da jeg mødte på arbejdet fortsatte jeg med lidt juleri og det sidste halloween, imens jeg forsøgte at skubbe tankerne om jobsituationen væk fra mit snotfyldte hoved. De blev dog bare ved med at dukke op, igen, igen og igen....
Til middag gav firmaet frokost og vi valgte at den idag skulle stå på pizza fra et nærliggende pizzaria, imens min kollega og jeg guffede frokosten i os havde "chefen" lige et ærinde i byen. Da hun kom tilbage havde hun sørme en gave med til mig :-)

Jeg fik denne smukke blomsterdekoration (den kommer ikke til sin ret gennem mit efterhånden forældede kamerea, øv bøv) samt to håndlavede lys fra Munkholm. Dertil var der også et sødt kort... Det var da helt overvældende! :-)

Øv, hvor jeg dog kommer til at savne med drømmejob! -jeg vil nyde mine sidste 3 dage i næste uge med en mærkelig følelse af glæde, taknemmelighed og vemod.

tirsdag den 13. oktober 2009

Juletræet med sin pynt

julen har for længst fundet sin vej til mig. Jeg er jo så heldig at jeg for lidt over et år siden tog til jobsamtale (med hjælp fra en sød, god og venlig sjæl - TAK LD) og  var så heldig at få et barselsvikariat som dekoratør.
Når man er i sådan et job kommer julen hurtigere, end man kan nå at sige ; JUL!
Derfor har jeg nu i godt og vel en måneds tid arbejdet med produktionen af dette års juledekorationsmateriale. Det er intet mindre end fantastisk med alt det hersens juletam-tam :-D

Tilbage til jobsituationen.... Mit vikariat udløber snart selvom jeg den sidste tid har gjort alt hvad jeg kan for ikke at tænke på det ØV, hvor er jeg bare ked af at skulle stoppe!
Jeg har fra første dag elsket mit job, faktisk så vil jeg kalde det drømmejobbet :-)

Men jeg er taknemmelig for at den tid jeg fik på drømmejobbet, og vil bestemt ikke have undværet. Det har givet mig en masse kreative idéer som jeg kan arbejde videre med og det har bekræftet mig i at min fremtid skal indholde KReAtiviTEt

Hvad fremtiden bringer - det vil tiden vise.... men een ting er sikker; den bliver kreativ! :-)

mandag den 12. oktober 2009

Av mit hoved!


Jeg har en knaldhamrende hovedpine, og har faktisk haft det meste af dagen idag.... Det er en af den slags, der sidder bag øjnene og stråler om i baghovedet. AV!
Nu vil nogen nok mene at "det er da bestemt fordi du skal have briller, skynd dig til optikeren!".... -jeg har været der, og ja jeg havde brug for en såkaldt støttebrille... Men men men, min hovedpine er der stadig!

Som jeg skriver i min profilbeskrivelse så er mit liv fyldt med M'er - og jeg har fået en knap så skøn en af slagsen til samlingen, mælkehormontumor.
Jo, ganske vist er det endnu et "M" -men hvor f...... kommer hovedpinen lige ind i "M" samlingen?! - Aha, nu ved jeg det MEGAHOVEDPINE!

Det er blandt andet derfor jeg halter bagud med min blog - og jeg vil ellers bare så gerne! Faktisk så halter jeg lidt bagud med alting i øjeblikket.... eller det synes jeg selv ihvertfald!
Jeg når det nok, men hvor jeg dog ofte ville ønske at der var mere end 24 timer i døgnet :-)

torsdag den 8. oktober 2009

Smut forbi smilerynker....


.....og væ'r med i endnu en giveaway i dette skønne blogunivers!
 Det er intet mindre end fantastisk at befolkningen heri Blogland er så gavmilde og kaster om sig med giveaways!
Det er da lige til at blive helt glad i bolden af - ja jeg synger allerede (for jeg håber da på at det bliver mig, der vinder den skønne bog!)

onsdag den 7. oktober 2009

Findes der engle?

Når nogle mennesker kommer ind i dit liv af en årsag, er det som oftest for at imødekomme et behov du har udtrykt. De er kommet for at hjælpe dig gennem en udfordring, for at give dig vejledning og støtte. For at hjælpe dig fysisk, emotionelt eller spirituelt.
Det kan virke som om de er sendt fra himmelen; og det er de. De er der på grund af det, du har behov for. Så pludselig, uden at du gør noget som helst galt eller på et - tilsyneladende - upassende tidspunkt, vil denne person sige eller gøre noget, som gør at jeres forhold kommer til vejs ende. Nogle gange dør de. Andre gange går de deres vej. Nogle gange provokerer de dig og tvinger dig til at tage et standpunkt. Det, som er vigtigt at forstå er, at dit behov er mættet, din skæbne fuldbyrdet, deres job er udført. Den bøn om hjælp du har sendt, er blevet hørt og det er nu på tide at gå videre.


Nogle mennesker kommer ind i livet for en periode, fordi det er din tur til at dele, vokse eller lære. De bringer dig en oplevelse, ro eller får dig til at le. Måske lærer de dig noget, eller viser dig noget du aldrig før har gjort - sædvanligvis bringer de dig utrolige mængder af glæde. Tro på det, det er ægte; men bare for en periode.Livslange forhold lærer dig livslange lektier, ting du må bygge op for at få et solidt emotionelt grundlag. Dit job i dette er at acceptere lektien, elske denne person og bruge hvad du har lært i alle andre relationer og områder af livet. Det siges at kærlighed er blind, men venskab er klarsynet...

Tak dem for at de er en del af dit liv, hvad enten det er af en årsag, en periode eller for livstid.
Engle findes; det er bare det, at af og til har de ikke vinger, og da kaldes de venner.

fredag den 2. oktober 2009

Flere metervarer og ny symaskine i sigte

jeg har netop modtaget de første af mine bestilte metervarer, disse er ensfarvede bomuldstoffer. Uf, hvor jeg bare elsker stoffer! :-)


Næste levering er mønstrede bomuldstoffer og....... tra-tra-te-raaaaaaa; en ny symaskine! -glæder mig så fantastisk meget til at modtage min nye maskine ( ligesom et barn glæder sig til juleaften! ), det bliver så SKØNT :-)
Det fantastiske er først og fremmest at jeg får en ny symaskine, det næste er at jeg forhandlede mig til en helt formidabel pris (og ja, vi kan vel alle lide at spare hvor der spares kan!).
Jeg går nu og overvejer hvad maskinen skal "døbes"..... Dum-di-dum, det kommer da nok til mig som et lyn fra en klar himmel ;-)

God weekend til jer alle! :-)


Blog-arkiv

Tidligere indlæg - de mest læste